Ozzy legnagyobb félelme, hogy a koronavírus elviheti, már a múlté. Azért az új klipjében még csak animációs figuraként szerepel.

Nemrég írtunk arról, hogy a Sötétség Hercege retteg a haláltól, ezért aztán nem is megy emberek közé, ha teheti. Most, hogy megkapta az első oltást, még nem lélegezhet fel, azzal várnia kell a másodikig. Közben viszont a menedzsmentje forgatott egy animációs filmet az It’s A Raid című dalhoz, melyben Ozzy nagyon is aktív szerepet mutat, Post Malone rapperrel karöltve menekül az őket üldöző rendőrök elől.

 

 

A dal születéséről még az ’Ordinary Man’ megjelenésekor mesélt az énekes a SiriusXM adón futó műsorában: „Nagyban zajlott a ’Vol. 4’ című Black Sabbath-lemez rögzítése a Bel Air-i házamban,  amikor egyszer csak megszólalt a riasztó, és csak annyit láttam, hogy hemzsegnek a zsaruk a ház körül, ahol egyébként hegyekben állt a marihuána és kokain. Felkiáltottam: »Ez egy kib.szott rajtaütés!«, aztán a drog egy részét eldugtam, a kokaint pedig lenyeltem, miközben elrejtőztem a ház egyik fürdőszobájában.” A rajzfilmben, melyet Thomas Lenert rendezett, Ozzy és Post Malone a fenti történethez hasonló rajtaütés „áldozatává” válnak, ami hamar egy őrült hajszába torkollik, menekülés közben pedig Los Angeles számos nevezetessége mellett száguldanak el.

„Néhány éve még fogalmam sem volt arról, ki is az a Post Malone. Azóta már két közös dalon és fellépésen is túl vagyunk. A COVID-19 miatt sajnos nem jött össze a klipforgatás, így adta magát az ötlet, hogy készüljön egy veszett animációs film az ’Ordinary Man’ utolsó kislemezes dalához” – tette hozzá Ozzy.

Az It’s A Raid nem az első alkalom a két zenész együttműködésére, korábban Ozzy segítette ki a rappert annak ’Hollywood’s Bleeding’ című lemezén található Take What You Want című dalában, amit a 2019-es American Music Awards alkalmával élőben is előadtak. Az újabb közös munka Andrew Watt ötlete volt, aki Ozzy mellett Malone producere is, és az ’Ordinary Man’ készítésében a dalok társszerzőjeként és gitárosként is részt vett.

Visszatérve a vírusra, az énekes elmondta, megkapta az első oltást, melynek egyetlen mellékhatása, hogy fáj a karja. Megjegyezte viszont, hogy a vírus a „végzet levegőjét” hozta a világra, és beszélt arról is, hogy érezte magát, amikor Sharon megfertőződött: „Nem sokat tehettem, csak reméltem és imádkoztam, hogy ne legyen igazán beteg vagy még rosszabb.”

Megosztás