Ozzy a saját rádióműsorában vallotta be, hogy fél a vírustól. „Ha nem kapom meg a vakcinát és megfertőződöm, jó eséllyel lehúzhatom a rolót.”

Ozzy Osbourne

A legutóbbi Ozzy Speaks adás alkalmával – melyet az énekes saját nevével fémjelzett csatornája, az Ozzy’s Boneyard sugároz a SiriusXM adón – Ozzy műsorvezetőtársával, Billy Morrisonnal beszélgetett sok más mellett a pandémiáról is. Az énekes, aki decemberben lett 72 esztendős, megerősítette, hogy amint lehet, beadatja magának a COVID-19 elleni oltást. „A következő a helyzet: ha nem kapom meg a vakcinát és megfertőződöm, jó eséllyel lehúzhatom a rolót.”

 

 

Tavaly novemberben Ozzy a GQ magazinnak adott interjút, amiben elárulta, hogy egy olyan légzőszervi betegségben szenved, ami nagyban növeli a súlyos tüdőgyulladás kockázatát, emiatt pedig tovább romlanak a felépülés esélyei koronavírus-fertőzöttség során. „Tüdőtágulásom van, szóval ha elkapom a vírust, nekem lőttek. Nemrég volt egy műtétem, ami rendesen legyengített. Még 2003-ban quadozás közben eltörtem a nyakam, gyógyulás közben megcsavarodott a gerincoszlopom, szóval sok sz.rságon vagyok már túl. Amikor 18 hónappal ezelőtt egy éjjel kimentem a fürdőszobába és a sötétben s.ggre ültem, szóltam a feleségemnek: »Sharon, itt vagyok a padlón.« Erre ő: »Hát akkor állj fel!« De sehogy sem sikerült felkelni a földről. Ne feledd, 70 évesen minden elsz.ródik és a napjaid csak a megúszásról szólnak, mondjuk én már régóta így élek.”

Ozzy minden lehetséges módon védi magát a fertőzéstől. „Ha kimegyek, maszkot hordok, de mivel rühellek maszkot hordani, inkább csak akkor bóklászok kinn, ha muszáj. Az új lemezem producere, Andrew Watt már megfertőződött, minden nap felhívom, azt mondja, nem tud aludni, mert amint elalszik, leáll a légzése. Ő már nem ugyanaz az ember, akit megismertem. Olyan, mint azok, akiknek halálközeli élménye volt. Már sokkal óvatosabban él. De a két unokám is elkapta és nekik szerencsére meg sem kottyant.”

Már lassan egy éve annak, hogy megjelent Ozzy legutóbbi, ‘Ordinary Man’ című lemeze, melyről biztosan hallhatunk majd élőben is dalokat, amennyiben minden a tervek szerint alakul, és megrendezik a 2022. február 2-ára belőtt koncertet a Budapest Arénában. Erről bővebben a Facebookon tájékozódhatsz. 

Megosztás