Platinalemez státuszt ért el pár napja ’A teljesség’ címmel megjelent új nagylemez, sajnos az ehhez kapcsolódó, többször elhalasztott bemutatót 2022-re tolta át Paksi Endre csapata.

Ossian

Az alábbi bejegyzést lehet olvasni az Ossian Facebook-oldalán: „Sziasztok, a szervezéssel kapcsolatos minden szempontot mérlegelve úgy döntöttünk, hogy a nagy Ossian-koncert a Barba Negrában, 2022. május 7-én kerül megrendezésre. Bízunk benne, hogy ebben az időpontban korlátozások nélkül, mindenki számára a lehető legnagyobb biztonságban tudunk egy nagyszabású produkcióval visszatérni, megvalósítva sok tervünket egy felejthetetlen előadással kapcsolatban. Tudjuk, hogy nincs olyan döntés, amiről mindenki egyformát gondol, de megköszönjük, ha döntésünket elfogadjátok. Köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat! A 2020. szeptember 12-re, a 2021. április 30-ra, 2021. május 1-re és a 2021. szeptember 11-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizd meg a belépődet! Akik számára az új időpont nem megfelelő, belépőjegyüket a vásárlás helyszínén visszaválthatják 2021. szeptember 10-én éjfélig.”

 

 

A 2022-es eseményre a Rock1 rendszerében már lehet jegyet vásárolni, további információk az esemény hivatalos Facebook-oldalán.

Megosztás