Készül a Visions Of Atlantis új lemeze, vélhetően már azzal és egy vadonatúj show-val bontanak vitorlát jövő ősszel. Az osztrák zenekar Bécs után másodikként Budapesten mutatja be új műsorát a Barba Negrában.

Visions Of Atlantis

A Visions Of Atlantis december 1-jén adta ki legutóbbi, ‘Pirates’ című lemezének szimfonikus változatát ‘A Pirate’s Symphony’ címmel, közben pedig már folynak az új album felvételei, feltehetőleg jövő őszre meg is jelenik, hogy azzal köthessenek ki Európa klubjaiban.

 

 

„2024 őszén hajóink vitorlát bontanak és megkezdődik a legnagyobb utazás, amelyre valaha is elindultunk. A tenger forrong, a levegő telve feszültséggel, a dicsőség reményével, készen a végső csatára. Hívunk minden tengerészt, kalózt és útitársat Európa minden szegletéből, hogy csatlakozzon armadánkhoz! Készülj fel egy filmzeneszerű koncertélményre, egy olyan egyedülálló műsorra, amely csodálatos utazásra visz hét tengeren át!” – invitál a banda jövő évi headliner turnéjára, mely az eddigi legnagyszabásúbb lesz a zenekar életében. Az őszi körút második állomása pedig egyből Budapest lesz. Találkozzunk szeptember 20-án a Barba Negrában! Kezdődik a visszaszámlálás, a jegyek az idő múlásával egyre drágábbak lesznek, az óra ketyeg!

A H-Music, a Rock1, a Barba Negra és a Napalm Events bemutatja:
Visions Of Atlantis – Armada Tour
+ vendégek
Barba Negra Blue Stage, 2024. szeptember 20.
Jegyet december 31-ig 6999 Ft-ért lehet venni a Rock1-nél, 2024. május 31-ig 7999 Ft-ra módosul az ár, ezt követően már 8999 Ft-ba kerül, míg a koncert napján már csak 9999 Ft-ért lehet hozzájutni. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Visions Of Atlantis

Megosztás