Bár a márciusra tervezett turnéjuk – így a budapesti koncertjük – is elmaradt a The Night Flight Orchestrával, és a lemezük megjelenését is május végére halasztották, nem torpant meg a One Desire, hősiesen mennek tovább előre. Itt a harmadik beharangozó daluk a ‘Midnight Empire’-ról, a Heroes.

One Desire

A finn dallamos hard rockerek második albumának megjelenését április 10-ről május 22-re halasztotta a Frontiers Music. A The Night Flight Orchestrával közös turnéjukat is törölni kellett a vírushelyzet miatt, de a fiúk nem állnak le. Kidobták harmadik dalukat is – ezúttal csak audióklip formájában – a YouTube-ra. Az After You’re Gone és a Shadowman után most itt a Heroes.

 

 

One Desire debütalbuma 2017-ben hatalmas sikert aratott. A Hurt igazi sláger lett róla (közel 2 millió megtekintés a YouTube-on, 3 millió letöltés a Spotify-ról), a zenekar útját kikövezte a dallamos rock szcéna élvonalába. Néhány sikeres európai turnét csináltak az Eclipse és a H.E.A.T társaságában, mielőtt a zenekar visszament a stúdióba, hogy elkezdjenek dolgozni a második kiadványukon.

A két évig tartó alkotó folyamat során keletkezett ‘Midnight Empire’ album dalai által bőkezűen megtérül az a hosszú várakozás, amelyet a rajongóknak el kellett szenvedniük. Ez egy érettebb, időnként kalandozó album, ám mégis tele hihetetlenül fogós dallamokkal, amiket a rajongók ismernek és szeretnek a debütáló lemez óta. Az év albuma lehet, ha szereted a „nem szerelmes” dallamos rockot.

Megosztás