Június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets – A Budapest Parkba érkezik a Pink Floyd dobosa

Pink Floyd nevét valószínűleg senkinek sem kell magyarázni, hiszen a könnyűzene egyik legismertebb és legmeghatározóbb zenekara, akiknek hatása és fontossága vitathatatlan. Nick Mason a csapat indulása óta dobolt velük, sőt, nemcsak alapítótag, de az egyetlen, aki a Pink Floyd összes lemezén közreműködött. Mindemellett fontos szerepet töltött be a dalszerzésben is – nevéhez részben olyan klasszikus dalok fűződnek, mint az Echoes, a Time, a Careful With That Axe, az Eugene vagy a One of These Days. 2018-ban alapította meg a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets nevű zenekarát, akik a korai Pink Floyd szellemiségét idézik meg az Echoes elnevezésű turnén – mindebben pedig olyan neves tettestársai vannak, mint a Spandau Ballet énekese, Gary Kemp, vagy éppen a basszusgitáros Guy Pratt, aki olyanokkal zenélt együtt, mint MadonnaMichael Jackson vagy Iggy Pop.

 

 

Áprilisban új koncertkiadvánnyal jelentkeznek, a megjelenés után európai turnéra indul a zenekar, melynek budapesti állomása is lesz.

A Pink Floyd kezdeti munkásságát bemutató szupergrup június 22-én a Budapest Parkban olyan dalokkal is készül, amiket élőben korábban sohasem hallhattunk a legendás zenekartól.


2020. 06. 22. – Budapest Park
Nick Mason’s Saucerful Of Secrets
A jegyértékesítés február 21-én 11:00-kor indul.
Facebook-esemény ITT

Megosztás