A Pest megyei modern metal csapat az idén érkező harmadik nagylemeze mellé egy angol nyelvű EP-t is készít ’New Horizon’ címmel. Ennek a címadó dala lett most publikus.

New Friend Request

A zenekar egy új taggal is bővült Kovács Zoltán (ex-iNSANE, Guitar.clinic) gitáros személyében. A New Horizon című dal az NFR egy sokkal rockosabb oldalát is megmutatja, amiből nem hiányoznak a megszokott nagyívű dallamos refrének, és a metálos zúzások sem. Azonban egyértelműen érezhető egy erős nyugati hatás a zenében, amire az angol szöveg csak még inkább ráerősít és megtámogatja a dalt. A dal szöveges videója igen harapós látványt kapott. A videóban és az új merch-termékeken szereplő grafikák Amerikában készültek, hogy egy még autentikusabb nyugati érzetet teremtsenek a friss dalhoz. Ráadásul az exkluzív termékekből származó bevétel egy részét jótékony célra fordítja a zenekar, amiről a Facebook-oldalukon bővebben lehet olvasni.

 

 

Kerecsen László frontember így nyilatkozott tervük kapcsán: “Mindig fontos elköteleződése volt a zenekarnak, hogy ahol tud, ott segítsen lehetőségeihez képest. Szerveztünk már jótékonysági koncerteket állatmenhelyeknek, gyűjtöttünk többször adományokat különböző szervezeteknek, most pedig egy kedves barátunk, Németh Georgina mindennapi életének megkönnyítése érdekében fogtunk össze, aki gyógyíthatatlan izombetegségben szenved.” A támogatói pólókat ezen a linken lehet elérni.

A zenekar mindemellett nagyon kreatív korszakát éli az utóbbi időben. Az eddigi előzetesek alapján egy nagyon változatos és izgalmas lemez várható a srácoktól! Az új magyar nyelvű dal és klip májusban érkezik Nem érlek el címmel. Most pedig itt a New Horizon. 

Megosztás