A San Franciscó-i hardrocker veteránok 2021-re tervezik tizenharmadik albumuk kiadását, amelynek egyelőre címe sincs, de a dalírás és a stúdiózás elkezdődött.

Night Ranger

A három alapító taghoz (Jack Blades – ének, basszus, Kelly Keagy – ének, dobok, Brad Gillis – gitár) a 2010-es évek elején csatlakozott Eric Levy billentyűs és Keri Kelli gitáros, a 2020-as év hátralevő részét az új anyag közös készítésének szentelik.

 

 

A Night Rangernek ez lesz a tizenharmadik stúdiólemeze, és sorban az ötödik, ami a Frontiers Musicnál jön ki, a 2017-es ’Don’t Let Up’-ot követve. A tervek szerint valamikor jövő nyáron jelenik meg, a színpadra történő – hőn áhított – visszatéréssel egyidőben. „A világnak most arra van szüksége, hogy összehozza az embereket a zene segítségével, és mi ezen dolgozunk. Nagyon fel vagyunk dobva, hogy a Frontiersnél készül az új anyagunk, egyelőre az a legnagyobb bajunk, hogy a rengeteg dalötletből mit hagyjunk meg az albumra!”

A várakozás idejére itt van a banda utolsó hivatalos videója az előző lemezről, és a karantén előtti egyik utolsó koncertjükről egy korai nagy sikerük felvétele.

 

Megosztás