Jövő februárban új lemezt ad ki a Moonspell. A csapat be is mutatta az első dalt az albumról The Greater Good címmel, aminek korhatáros klipje kizárólag a YouTube-on nézhető meg.

Moonspell

Portugália vezető metálzenekara, a Moonspell hamarosan új nagylemezzel jelentkezik. Az együttes tizenharmadik stúdióalbuma a Napalm Records gondozásában lát napvilágot ’Hermitage’ címmel 2021. február 26-án. A The Greater Good című nyitódal klipje már meg is tekinthető.

 

 

Az album munkálatai a brit Orgone stúdió falai között zajlottak Jamie Gomez Arellando (Paradise Lost, Primordial, Ghost) segítségével. A ’Hermitage’ a zenekar szerint az egyik legmélyebb, legmeglepőbb és legepikusabb albumuk lesz, egy olyan sötét és gótikus metállemez, amelyet csak a Moonspell képes írni. Fernando Ribeiro így beszélt a lemezről: „Tudjuk, hogy zenészként pályafutásunk utolsó éveibe, életünk telébe léptünk. Nem törődünk azokkal, akik azt mondják, hogy a szívünkben még fiatalok vagyunk, vagy mi vagyunk a falka vezérfarkasa, mert nem így van. De érdekel, hogy a körülöttünk lévők hogyan éreznek irántunk, és ez az album arról szól, mit érzünk, ezek a mi válaszaink a kérdéseidre. Ilyen körülmények között úgy érezzük, hogy a zenei tét nagyobb, mint valaha. Számunkra ez nem a lájkokról, az algoritmusokról, az elérésekről és a növekedési lehetőségekről szól. Minket csak a zene érdekel, ezen az albumon pedig a zene áll a középpontban.”

’Hermitage’ dallista:

01. The Greater Good
02. Common Prayers
03. All Or Nothing
04. Hermitage
05. Entitlement
06. Solitarian
07. The Hermit Saints
08. Apophthegmata
09. Without Rule
10. City Quitter (outro)

+ bónuszdalok a különböző kiadványokon:
11. Darkness In Paradise (LP, deluxe box, MK + mediabook verziók)
12. The Great Leap Forward (csak a 7″ vinylen a deluxe box részeként)

Moonspell

Megosztás