Misha Mansoor kiadja a Periphery előtti időkből származó felvételeit, melyeket még a Bulb számára készített. A dalok egy tíz részes digitális gyűjteményben jelennek meg a következő négy hónapban.

Misha Mansoor

A Bulb, Misha Mansoor online neve volt, mellyel demókat és playthrough videókat osztott meg rajongói fórumokon keresztül, nemzetközi ismertséget viszont már a Periphery tagjaként szerezett. „Visszakerülni a Bulb-archívumba olyasmi, amit évek óta szerettem volna – magyarázta Mansoor. – Ahogy elkezdtem dolgozni egy új Bulb-albumon, visszagondoltam erre a hatalmas, kiadatlan zenei könyvtárra, a zenére, mely korábban csak darabokban volt érhető a különféle fórumokon és médiacsatornákon. Szeretném ezeket a dalokat bemutatni eredeti környezetükben. A dalokat, melyeket felvételi korszakuk szerint csoportosítok. Szeretném, hogy a rajongók számára könnyebben elérhetőek legyenek. Nagyon élveztem a munkát, most meg volt a motivációm is ahhoz, hogy ezt a hatalmas vállalkozást véghez vigyem.”

 

 

A 110 dalos, digitálisan megjelenő gyűjtemény első darabja az ’Archives: Volume 8’ címet viseli, és június 12-én érkezik a 3DOT Recordings, valamint a Century Media Records gondozásában. Ezután az albumokat kéthetente, fordított időrendi sorrendben jelentetik meg a legfrissebbtől a legkorábbi anyagokig.

A Bulb-kiadványok az alábbi ütemtervvel válnak elérhetővé:

Június 12. – Archives: Volume 8
Június 26. – Archives: Volume 7
Július 10. – Archives: Volume 6
Július 24. – Archives: Volume 5
Augusztus 7. – Orchestral
Augusztus 21. – Archives: Volume 4
Szeptember 4. – Archives: Volume 3
Szeptember 18. – Archives: Volume 2
Október 2. – Archives: Volume 1
Október 16. – Electronic

 

Megosztás