fbpx

Az egykori White Lion- és Freak Of Nature-énekes, Mike Tramp a ’Trampthology’ című best of lemezzel ünnepli huszonöt éves szólókarrierjét, melyen négy új dal is helyet kapott.

Mike Tramp

Idén korán jön a karácsony, ugyanis december 18-án jelenik meg Mike Tramp legújabb albuma, a ’Trampthology’, ami dupla CD és vinyl formátumban kerül forgalomba. Különleges csemege lesz a kiadvány minden Tramp-rajongónak, hiszen az énekes szólókarrierjének legnagyobb slágerei mellett négy vadiúj dal is szerepel a korongon. Tramp így nyilatkozott a lemezzel kapcsolatban: „Amikor 1995 végén elkezdtem az első szólóalbumom, a ’Capricorn’ lemez dalainak írását, egyszerre voltam nyugtalan és kíváncsi a végeredmény miatt. Húsz év alatt három zenekar tagja voltam, melyekben közösen írtuk a dalokat. Ezúttal azonban egyedül voltam, és csak magamnak írtam dalokat, senki másnak. Csodálatos utazás volt, mely során felfedeztem, hogy ki vagyok és honnan jövök, valamint azt is, hogy mik az igazi inspirációim és céljaim. Mindezt huszonöt év és tizenegy szólóalbum után.”

Az albumon szereplő négy új tétel közül az első, a Take Me Away október 23-án jelenik meg. A ’Trampthology’ a Target Recordsnál jelenik meg, és kizárólag a kiadó oldalán elérhető. Minden előrendelés mellé egy exkluzív képeslap is jár.

’Trampthology’ számlista:

01. Give It All You Got
02. If I Live Tomorrow
03. More To Life Than This
04. The Road
05. Ain’t Done Yet
06. Dead End Ride
07. Maybe Tomorrow
08. Mr. Death
09. Mother
10. Take Me Away
11. Cobblestone Street
12. Trust In Yourself
13. New Day
14. Bow And Obey
15. Every Time
16. Coming Home
17. Lay Down My Life For You
18. Better Off
19. The Way It Was Before
20. I’ll Never Be Young Again

Mike Tramp


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás