Sorcerer Supreme címmel meghallgatható az első dal a Death Dealer harmadik lemezéről. A Mike LePonddal (Symphony X) felálló csapat szerint az albummal az „emberek visszacsempészhetnek némi pozitív energiát az életükbe”.

Death Dealer

November 13-án jelenik meg a Death Dealer harmadik albuma a Steel Cartel gondozásában ‘Conquered Lands’ címmel. A lemezen a Ross „The Boss” FriedmanSean PeckStu Marshall és Steve Bolognese felállást ezúttal a Symphony X bőgőse, Mike LePond egészíti ki, aki pár hónapja csatlakozott a gárdához.

 

 

Az albumról a Manowar eredeti gitárosa, Ross „The Boss” Friedman a következőket mondta: „Egy ideje már dolgozunk ezen az albumon, azonban most jött el a tökéletes alkalom, hogy megjelentessük és adjunk egy elképesztő heavy metal albumot az embereknek. Majdnem úgy tűnik, hogy direkt erre az időszakra készült el az album, mivel ezzel a felemelő rock and rollal az emberek visszacsempészhetnek némi pozitív energiát az életükbe.”

A lemez keverését Stu Marshall gitáros végezte, míg a maszterelés Maor Appelbaum nevéhez fűződik. Alább bele is hallgathatsz, hogy mire jutottak, ugyanis már landolt a neten az első kislemezes dal, a Sorcerer Supreme.

‘Conquered Lands’ számlista:

01. Sorcerer Supreme
02. Every Nation
03. Beauty And The Blood
04. Running With The Wolves
05. The Heretic Has Returned
06. Conquered Lands
07. Hail To The King
08. Slay Or Be Slain
09. Faith Under Fire
10. 22 Gone
11. Born To Bear The Crown

Death Dealer

Megosztás