A germán gitáros szupercsapata Robin McAuley nélkül lépett fel a ‘70000tons of Metal’ hajón, mert az énekes útközben megbetegedett.

Robin McAuley

„Sajnálatos módon azt kell mondjuk, hogy a Michael Schenker Fest énekese, Robin McAuley orvosi vészhelyzet miatt nem lesz ott a fedélzeten a ‘70000tons of Metal’ hajón. Őszintén bocsánatot kérünk, hogy ezt kell közölnünk veletek, miközben mi elvitorlázunk a gyönyörű Karib-szigetekre Cozumel felé. Robin úton volt a repülőtérre, hogy csatlakozzon hozzánk, amikor megbetegedett. Azonnal kórházba vitték és szepszist diagnosztizáltak nála. Abban reménykedtünk, hogy ő is csatlakozik hozzánk a fedélzeten, amikor kikötünk Cozumelben és nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy ez valóra válhasson. De az egészségügyi szakemberek, akik diagnosztizálták őt ezzel, elrendelték, hogy kórházban kell maradnia, amíg teljesen rendbe nem jön az egészsége. Robin nagyon izgatott volt, hogy végre felléphet a ‘70000tons of Metal’ hajó fedélzetén és kifejezte mélységes csalódását, amiért nem tud részt venni a fesztiválon, pedig két kemény koncert várt ott rátok az ő közreműködésével. De mindannyiunknak boldog és biztonságos hajókázást kívánt.” – így hangzott a Michael Schenker Fest közleménye, melyet nem sokkal a tegnapi fellépés előtt jelentettek be.

A Michael Schenker Fest két koncertje január 8-ára és 9-ére (azaz tegnapra és mára) volt beütemezve, Graham Bonnet idegbecsípődés miatt szintén távol maradt, így a rajongóknak két énekessel kellett beérniük (Gary Barden és Doogie White) a szokásos négyesfogat helyett.

Jobbulást, Robin!

Robin McAuley

Ide vonatkozó hír, hogy bár az áprilisban induló Európa-turnén sem lesz velük Bonnet, márciusban Japánban ott lesz, ahol speciális kétestés koncerteket adnak a Michael Schenker Group 40. évfordulójának megünneplésére. Ezeken az előadásokon elővesznek régen vagy sohasem játszott dalokat is az MSG repertoárjából, a két előadásra más-más műsorral készülnek. További érdekesség, hogy a ‘Revelation’ lemezen doboló mindkét dobos, Simon Phillips és Bodo Schopf is fellép a koncerteken. Ennek megint Blu-ray felvétel szaga van!

Megosztás