Az ír rockénekest, Robin McAuley-t múlt héten szepszissel szállították kórházba, de azóta kiengedték és már jobban van.

Robin McAuley

A 66 éves Michael Schenker Fest énekest váratlanul kórházba szállították múlt héten, mert úton a repülőtérre rosszul lett. Az orvosok szepszist állapítottak meg nála. Később kiderítették, hogy a szepszist a McAuley vérében levő e-coli baktériumok okozták, és „agresszív” kezelést irányoztak elő célzott antibiotikumokkal. Pénteken már elhagyta a kórházat, de otthon továbbra is kapnia kellett intravénásan az antibiotikumokat. A héten McAuley maga adott ki nyilatkozatot arról, hogy „pokoli” volt az elmúlt hét, és azt mondta, a szepszis „majdnem elvitt engem, de aztán mégsem”.

McAuley ezt írta: „Életben vagyok és nap mint nap egyre erősebb leszek! Pokoli hét volt ez számomra, a feleségem és a fiaim számára is, és teljesen váratlanul ért. Valami alattomos [email protected]ág, ami e-Coli szepszisnek hívta magát, belém kapaszkodott, és én beszoptam. Majdnem elvitt engem, de aztán mégsem! Hála elképesztő feleségemnek, Ginának, aki a hét minden napján gondoskodott rólam és fiaimnak, Jamie-nek és Casey-nek, akik támogattak. A sürgősségi osztály és a kórházi személyzet hihetetlenül gyors munkájáért örökké hálás leszek, átsegítettek az egyik legrosszabb és legfélelmetesebb élményen, amiben valaha részem volt.”

Az énekes elnézést kért a rajongóktól és Michael Schenker Fest-béli zenésztársaitól is, hogy nem tudott megjelenni a ‘70000tons of Metal’ hajón, magyarázkodva, hogy ő össze volt pakolva és készen állt a hajózásra, míg a „Nagy Katasztrófa” be nem ütött!!”  De a Michael Schenker Fest márciusi japán, majd az Egyesült Királyság-beli és az európai kontinensen tartott koncertjein már ott lesz.

McAuley azt is mondta, hogy másik zenekara, a Black Swan együttes, melyben Reb Beach (Winger, Whitesnake) gitárossal, Jeff Pilson (The End Machine, Foreigner, ex-Dokken) basszusgitárossal és Matt Starr (Ace Frehley, Mr. Big) dobossal játszik együtt, nemrég tette ki új dalát Big Disaster címmel. „Soha nem volt megfelelőbb és időszerűbb dalcím, mint a Big Disaster! Ez számomra elég nagy katasztrófahét volt, de még mindig itt vagyok, hogy tisztázzuk! Ez egy új nap, szerencsésnek érzem magam, és hamarosan visszatérek.”

Big Disaster a Black Swan debütáló albumáról, a ‘Shake The World’-ről került fel a videómegosztóra, a nagylemez február 14-én jelenik meg a Frontiers Musicnál.

Megosztás