A power metalos lüktetésű Drilled To Kill után másodikként egy balladát hozott ki Michael Schenker jövőre megjelenő lemezéről. Az After The Rainben Michael Voss énekel.

Michael Schenker

A január 29-én megjelenő lemez címe ‘Immortal’, ez egy tökéletes számadás Michael Schenker zenei örökségéről és egyben zenészi pályafutása 50. évfordulójának megünneplése is. A jubileumi albumon felsorakozó énekesek közül hallhattuk Ralf Scheeperst az első szerzeményben, a Drilled To Killben, most Michael Voss mutatja meg, milyen egy jó power ballada.


„Az After The Rain című dal a semmiből jött. Egy power ballada, amilyet még sosem csináltam. Michael Voss írt valami szöveget és énekdallamot, miután a szerzeményemet rájátszottam a háttérsávra. Másnap reggel Voss lejátszotta nekem, amit énekelt rá, és azt mondtam: »Ez olyan szép, csak neked kellett énekelni, és kiderült, hogy csodálatos«” – jegyezte meg Michael Schenker.

„Ez egy elsőrendű, lágy power ballada néhány egyedi, Michael Schenker-stílusú akkordfelbontással. Amikor először hallgattam Michael durva vázlatait, énekeltem egyfajta »lalalázó« dallamot, amely aztán automatikusan elvezetett a »say have you been lonely…« sorhoz, onnan úgy éreztem, hogy egy szomorú veszteséggel és egy nagy szerelem elmúlásával kell foglalkoznia a dalnak… de újra lesz nap és fény… az eső után” – tette hozzá Michael Voss.

Megosztás