2019 szeptemberében San Franciscóban a Metallica két nagyzenekari fellépéssel emlékezett meg a húsz évvel korábbi ’S&M’ koncertanyagról. Az erről készült felvételeket tavaly már a mozikban megnézhették a rajongók, de most ‘S&M2’ néven megjelenik box-set formában is.

Lars Ulrich S&M2

Jimmy Kimmel műsorában jelentette be Lars Ulrich, hogy augusztusban megjelenik az ’S&M2’ egy különleges box-setben. A kiadvány részleteiről nem árult el többet egyelőre. A műsor vendége volt még Tracey Bednara, egy gyermekosztályon dolgozó nővér, akinek a golf és a jóga mellett a Metallica a harmadik szenvedélye.

A műsor házigazdája bejelentette, hogy Tracey a ‘Big Heroes Program’ keretében tízezer dollár jutalmat kap. Ez a program segíti azokat Amerikában, akik a járvány idején a frontvonalban dolgoznak. Lars Ulrich pedig meghívta a nővért a legközelebbi Metallica-koncertre New Yorkba, ahol a hölgy él, és megígérte, hogy ajándékként elküldi neki az augusztusban megjelenő új Metallica-kiadvány első számozott, dedikált példányát, melyet a képernyőn keresztül néhány pillanatra meg is mutatott.

Egy rövid ízelítő a koncertből, melyet még a tavalyi mozis vetítés idején dobtak fel a netre:

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás