Összes koncertjét lemondta a Meshuggah és a friss hírek szerint jövőre sem lépnek fel sehol, azonban a svéd gárdának így is van jó híre, ugyanis készül az új lemezük.

Meshuggah

Sajnos a Covid-19 miatt a Meshuggah is arra kényszerült, hogy az idei nyárra tervezett fesztiválfellépéseket átütemezze 2021-re, azonban a már korábban átcsúsztatott koncerteket is le kellett mondaniuk ütemezési problémák miatt. A zenekar az alábbi nyilatkozatot tette közzé közösségi felületén: „Korábban már jeleztük, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden olyan világjárvány miatt törlésre került koncertet és fesztiválfellépést megtartsunk, melyeket 2020 nyarára terveztünk. Próbáltuk az eseményeket 2021 nyarán ugyanazon időpontokba leszervezni. A Full Force az egyik olyan fesztivál, amelyet már megerősítettek és újra bejelentettek, azonban miután láttuk, hogy más fesztiválok 2021-ben teljesen új hétvégékre költöznek, beláttuk, hogy logisztikai okok miatt lehetetlen a jövő nyáron folytatni a turnét, ami azt jelenti, hogy a Meshuggah-nak vissza kell mondania a Full Force-ra tervezett fellépését.”

 

 

A nyilatkozat szerint a döntésnek az volt a fő oka, hogy a járvány okozta karanténhelyzet felborította a zenekar tervezett menetrendjét és nem tudtak megfelelően haladni az új stúdióalbum munkálataival, így a munka befejezéséhez szükségük van 2021 nyarára is, hogy a hírnevükhöz méltó új anyaggal rukkolhassanak elő. Vagyis az öröm az ürömben az, hogy az új lemez – a 2016-os ’The Violent Sleep Of Reason’ folytatása – már a láthatáron van.

A banda tavaly augusztusban a Barba Negra Trackben zúzott egy nagyot, természetesen mi sem hagytuk ki a különleges koncertet.

 

Megosztás