Dave Mustaine saját rádióműsorában elmondta, hogy az új Megadeth-albumon lesz egy feldolgozás is, de több információt nem árult el ezzel kapcsolatban.

Dave Mustaine

Célegyenesben vannak az új Megadeth-album munkálatai, erről beszélt Dave Mustaine a Gimme Radioban futó saját műsorában, a ’The Dave Mustaine Show’-ban. „Az ének már majdnem kész, a gitárszólók folyamatban, és más apróbb munkálatok is haladnak, mint a háttérének, a billentyűs- vagy az ütősrészek. A szövegeket nemrég fejeztem be, a címe valószínűleg ’The Sick, The Dying And The Dead’ lesz és egy ütős borító is készül hozzá” – vázolta a jelenlegi helyzetet Dave.

Aztán elárult egy érdekes részletet is, de elég titokzatos maradt: „Felvettünk egy feldolgozást is, legszívesebben már most elmondanám nektek, melyik az a dal. De legyen most ennyi elég, később úgyis megtudjátok az igazságot.”

A Megadeth már korábban is készített feldolgozásokat, bár nem túl gyakran, de például a Sex Pistols Anarchy In The UK örökzöldjét, a Black Sabbath örökérvényű Paranoidját vagy Nancy Sinatra These Boots Are Made For Walking dallamát is újraértelmezték.

Megosztás