James LoMenzo személyében újabb rockzenész akadt ki Daniel Ek nyilatkozatán, aki azt üzente a zenészeknek néhány napja, ha több lemezt csinálnak, több pénzük lesz a streamingből.

James LoMenzo

Nem csitulnak az indulatok a Spotify főnökének múltkori nyilatkozata óta. Daniel Ek szerint a zenészeknek nem sírniuk kellene, hanem többet dolgozni, sűrűbben készíteni albumokat.

 

 

James LoMenzo, a Megadeth (valamint egy sor másik banda és projekt) egykori basszusgitárosa markáns véleménye így hangzik az ügyről: „Először is, menjen a p.csába! Csak egyszer kerüljön egy légtérbe valamelyikünkkel, nem lesz boldog, az biztos! Ennek a fazonnak sitten a helye a hírhedt Ponzi-csalóval, Bernard Madoff-fal együtt! Ellopja a gatyánkat is, és nincs belőle kiút. Megértem, hogy mindenki élvezi ezt a letöltősdit (én is), minden zene egy helyen van, de ez azt jelenti, hogy eldobhatóvá vált a zene. Ezzel az erővel a végsőkig itt ülhetnénk, és folyamatosan zenét alkotnánk. Ez már sajnos lelkiismereti kérdés, sajnos a zene manapság a pillanatnak készül. Én úgy nőttem fel, hogy elkészült egy album és az egy életre szólt. Ezzel a letöltéses modellel átvágják az embereket, a zenét többé nem tekintik művészetnek. Sajnos itt tartunk… Lázadhatunk ellene, de a kapzsisággal szemben nehéz.”

Megosztás