Már a második új dalát mutatta be Marco Mendoza. Ezeket még a világjárvány előtt rögzítette, de a készülő nagylemezéről csak annyit tudunk, hogy még idén megjelenik.

Marco Mendoza

Tavasszal európai klubturnét zavart le Marco Mendoza, melyből ezúttal kimaradtunk, de ősszel visszatér, és akkor esetleg már mi is beleférünk majd. Addigra talán az új lemeze is megjelenik, de mindenesetre biztos többet tudunk róla, mint most. Ellenben már két kisfilmet készítettek hozzá, a Take It To The Limithez jó kis zenekaros klipet forgattak, backstage videókkal feldobva, a Shoot For The Stars szöveges videójához ellenben Mendoza fotóalbumából válogatott képek biztosítják a hátteret. A két klip és digitális kislemez az előző, 2018-as ‘Viva La Rock’-ot is kiadó Mighty Music égisze alatt jelent meg. A dalokat „az új Mutt Lange”-ként emlegetett Soren Andersennel még azelőtt felvették, hogy a világot őrületbe kergette volna a világjárvány és a háború. A folytatásról viszont egyelőre csak annyit árult el, hogy még idén megjelenik a nagylemez.

Marco Mendoza jelenleg az Iconic nevű szupergroup tagja, melyben két Whitesnake-muzsikussal, Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal, valamint a Stryper frontemberével, Michael Sweettel és az Inglorious énekesével, Nathan Jamesszel játszik együtt, annak vajmi kevés esélye van, hogy ez a csapat ebben a formában útra kel, így látszólag semmi akadálya az őszi klubturnénak.

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!