Marco Mendoza, aki korábban a Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, Dead Daisies basszusgitárosa is volt, májusban érkezik a BackStage Pubba. Ez lesz a 9. fellépése Magyarországon szólóelőadóként.

Marco Mendoza

Az amerikai rockmuzsikus május 19-én, vasárnap este lép fel Budapesten, a korábban már számos alkalommal letesztelt BackStage Pub színpadán. Ezúttal angol zenésztársai, Drew Lowe (Inglorious) gitáros és Chris Allan (Bravado – Tribute To Rush, Live Killers – A Tribute To Queen) dobos társaságában érkezik fővárosunkba.

 

 

Marco Mendoza 2007 óta szólólemezeket is megjelentet – legutóbb 2022-ben ‘New Direction’ címmel –, de olyan zenekarokban is játszott korábban, mint a Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Journey, Ted Nugent, és tagja az Iconic nevű szupergroupnak, melyben Michael Sweet (Stryper), Joel Hoekstra (Whitesnake), Tommy Aldridge (Whitesnake) és Nathan James (Inglorious) társaságában muzsikál. Szólóban már 9. alkalommal – eddig egyszer Tatabányán lépett fel, hétszer Budapesten –, 2022 ősze után tér vissza Magyarországra a kiváló basszusgitáros.

A LOTS Music bemutatja:
Marco Mendoza koncert
BackStage Pub, Budapest, 2024. május 19.
Jegyek március 18-án, hétfőn 10 órától elérhetők a Tixa oldalán elővételben 5900 Ft-ért, vagy a koncert napján 6900 Ft-ért. További infó az esemény Facebook-oldalán.

Marco Mendoza

Megosztás