Júniusban érkezik a ’Red, White And Blues’ trilógia első felvonása, a ’The Rock’ album, amely stílusosan fehér színű LP lemezre kerül rá. A kiadvány népszerűsítésére egy friss szöveges kisfilmet osztott meg a csapat a YouTube-on.

Whitesnake – Elhalasztják a márciusi japán bulikat

A Rhino Records gondozásában jelenik meg június 19-én a ’The Rock Album’, mely a csapat legjobb rockdalainak válogatása, azonban mindegyik dal felújított változatban hallható a kiadványon. „Mindegyik dalt újra átfésültük, újrakevertük és újramasztereltük. Néhányat zeneileg kidíszítettünk ott, ahol társproduceremmel, Michael McIntyre-rel és Christopher Collier hangmérnökkel úgy éreztük, hogy szükséges annak érdekében, hogy a legjobbat hozzuk ki ezekből a dalokból.” – mondta David Coverdale az új anyagról.

Az anyag egyébként az első felvonása a csapat ’Red, White And Blues’ trilógiájának, a következő két fejezet ’Love Songs’ (red) és ’The Blues Album’ (blue) címmel kerül forgalomba a későbbiekben. Érdekesség, hogy a júniusban érkező pakkban egy korábban sosem hallott dal, az Always The Same is helyet kapott, amit a tavaly megjelent nagylemez, a ’Flesh & Blood’ készítésének során hoztak össze. Az előbb említett Always The Same után a Restless Heart került előtérbe, extraként pedig a 2020-as hangzású Give Me All Your Love is meghallgatható.

 

Megosztás