Anders Johansson váratlanul kilépett a Manowar zenekarból, kérdés, kivel tudják ilyen gyorsan pótolni, hiszen június 22-én indul a 2022-es turné Athénban.

Manowar

A Manowar váratlan problémával szembesült, amikor Anders Johansson közölte, hogy nem tud velük menni a közelgő turnéra. „Családi okok miatt jelenleg a lehető legközelebb kell maradnom svédországi otthonomhoz, ezért nem fogok tudni fellépni a Manowar közelgő turnéján. A csapat és a rajongók támogatása a kezdetektől fogva elképesztő volt, minden érintett habozás nélkül befogadott a szívébe, és életre szóló barátokat szereztem. Köszönöm mindannyiótoknak a nagyszerű pillanatokat!” – jelentette be a dobos közösségi oldalain.

 

 

A Manowar ‘Chasing The Enemies Of Metal – Anniversary Tour’ a tervek szerint június 22-én indul Athénban, de vajon honnan akasztanak le ilyen gyorsan egy új dobost? Esetleg visszatér valamelyik régi? Scott Columbus ugyebár esélytelen. Netalán Donnie Hamzik vagy Rhino? Vagy jön egy friss tehetség a bandába? Szerintem napokon belül megtudjuk.

Megosztás