Pontosabban a hoppon maradt bolgár rajongóknak, ugyanis a 2022-es turné plovdivi állomását törölték.

Manowar 2020

A Manowar nem tudja megtartani a korábban tervezett szabadtéri fellépését a bulgáriai Plovdivban 2022. július 4-én, mivel a zenekar állítása szerint „a szervezők nem teljesítették szerződéses kötelezettségeiket”. Kicsit hasonlít a sztori a 2019-es hellfestes történethez, csak most szerencsére bőven van idejük visszaváltani a jegyüket a csalódott nézőknek.

 

 

„A bolgár rajongók biztosak lehetnek benne, hogy a zenekar visszatér ebbe a dicső országba” – mondta a Manowar képviselője. És ez az ígéret egy különleges ajándékkal párosul: A Manowar új stúdiókiadványán a híres trák gladiátorról és Bulgária nemzeti hőséről szóló dalt, a The Sword Of Spartacust a bolgár rajongóknak ajánlják.

A ‘Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22’ a Manowar négy évtizedét és a zenekar leghíresebb stúdióalbumainak évfordulóit ünnepli: 40 éves lesz a ’Battle Hymns’, 35 éves a ’Fighting The World’, 30 éves a ’The Triumph Of Steel’, 20 éves a ’Warriors Of The World’, 15 éves a ’Gods Of War’ és 10 éves a ’The Lord Of Steel’. A turné egy vadonatúj színpadi produkciót, egy rajongók kedvenceivel teli műsort és egyéb meglepetéseket is fog tartalmazni.

A 2022-es turnédátumok:

április 12. Rotterdam, Hollandia – Rotterdam Ahoy
április 13. Bremen, Németország – ÖVB-Arena – Halle 7
április 14. Berlin, Németország – Velodrom
április 16. Oberhausen, Németország – König Pilsener Arena
április 17. Zwickau, Németország – Stadthalle
április 21. Nuremberg, Németország – Arena Nürnberger Versicherung
április 22. Neu-Ulm, Németország – Ratiopharm Arena
április 23. Mannheim, Németország – SAP Arena
június 30. Barcelona, Spanyolország – Rock Fest Barcelona
július 21. Vila Nova de Famalicão, Portugália – Laurus Nobilis Music Fest

Megosztás