Manowar – „Adunk egy ingyenes koncertet, amire az egész világ hivatalos lesz”

írta TAZ | 2019.07.23.

Beperelte a Manowar a francia Hellfest szervezőit. Joey DeMaio ugyanakkor megígérte, hogy ha nyernek, akkor adnak egy olyan ingyenes koncertet, amire az egész világ hivatalos lesz.

Nagy visszhangja volt június végén a Manowar meghiúsult hellfestes koncertjének, aminek utóélete is van bőven. A minap Joey DeMaio a zenekar isztambuli koncertjén szólt a közönséghez, ahol elmondta, hogy beperelte a fesztivál szervezőit, valamint kihangsúlyozta, hogy nem ők mondták le a bulit, hanem a Hellfest szervezői lehetetlenítették el fellépésüket. „A Manowar az első koncertjét hét embernek adta, úgyhogy amikor olyanokat mondanak, hogy a Manowarnak nagy színpadra és hasonlókra van szüksége, akkor az nem igaz. Úgy kell kezelni az embereinket, ahogy azt ők megérdemlik, és olyan promóterre van szükségünk, aki tiszteletben tartja a megállapodásokat és szerződéseket, nem pedig csak úgy eldönti, hogy ezt meg azt akarja csinálni. Vérrel írtunk egy szerződést 1983-ban, és az ok, amiért ezt tettük, hogy a világ tudtára adjuk, hogy a Manowar egy olyan együttes, mely nem k.rja át a rajongókat és soha nem csinál szar zenét vagy nem hozza olyan helyzetbe a rajongókat, hogy szenvedjenek a rossz hangzás, a rossz fények vagy a felszerelésünk hánya miatt. Ez a kib.szott igazság.”

DeMaio szerint az is az ő igazukat bizonyítja, hogy ez eddigi fellépéseiken sehol sem volt probléma, holott tizenhárom különböző országban játszottak. Nagyon sajnálják, hogy csalódást okoztak a rajongóknak, azonban ha nyernek, akkor szeretnék őket egy különleges koncerttel kárpótolni. „Fogunk egy kis pénzt és keresünk egy országot és egy várost, mely fogad minket és adunk egy ingyenes koncertet, amire az egész világ hivatalos lesz. Szavamat adom rá, hogy ez megtörténik.”

Legutóbbi hozzászólások