Megérkezett a ’Pareidolia’ lemez második előzetese, tentacles címmel mutatta be legfrissebb dalát a Mad Robots következő nagylemezéről, melyhez szöveges videó is készült.

Mad Robots

A groove-os és pszichedelikus elemekkel gazdagított modern rockot játszó zenekar új albuma április 17-én, a HammerWorld Magazin április-májusi számának CD mellékleteként fog megjelenni 9 új dallal.

A zenekar az új dalról: „A tentacles című dalunk az utolsó előtti szám lesz a lemezen, az utolsó könnyed dal a szokásos albumvégi érfelvágás előtt. Számunkra is meglepetés, hogy mennyire befogadható, és fülbemászóan slágeres lett ez a szerzemény. Szürke kisegérből zenekari kedvenccé vált a lemezfelvétel munkálatai során. A szám amúgy korántsem olyan könnyed, mint amennyire könnyen dúdolható és énekelhető. Talán életkorunknál fogva is már nagyobb a rálátásunk, adott esetben személyes tapasztalataink vannak azzal kapcsolatban, hogy szeretteink közül az idősebb generációból néhányan útjuk végéhez érnek. Az elválás mindig fájdalmas, de talán mégis a legrosszabb, ha ez egy lassabb leépülési folyamat eredménye, ahogy kiveszik hetek, hónapok, vagy akár évek alatt a régi fény az ember szeméből, eltűnik az ismert jellem és fokozatosan magatehetetlenné válik valaki, akit majd egész életedben ismertél. A szám ennek a leépülési folyamatnak a mélyére hatol, szövegileg nem egy könnyű darab. A szöveges videót Gerő András Péter (Kill Monday Management) készítette, és az új logónk alapmotívumaira, plusz a lemezünk címére építette a látványt. A színvilág szépen alátámasztja a súlyosabb, szomorú mondanivalót, és a nagylemez borítójának színére rímel.”

A korábban Room of the Mad Robots néven zenélő csapat március végén jelentkezett új dallal, a klipes peculiar ways az első előzetes volt a friss lemezről.

’Pareidolia’ dallista:

01. peculiar ways
02. illicit ataraxis
03. aokigahara
04. iris
05. silent water
06. colors)
07. nºs
08. tentacles
09. wildfire

Mad Robots Pareidolia

Megosztás