Brian ‘Head’ Welch szólózenekara a különféle súlyos ellentmondásokkal foglalkozik legújabb szerzeményében, a The Hunterben, amelyekkel az amerikai társadalom szembesült az utóbbi időben.

Love and Death

A Jasen Rauch (Breaking Benjamin), Isaiah Perez (Phinehas), JR Bareis (Spoken) és Brian ‘Head’ Welch tagokból álló formáció a nyolc évvel ezelőtti debütálás után idén adja ki második nagylemezét. A ’Perfectly Preserved az Earache Records gondozásában lát napvilágot február 12-én. Head így jellemezte az új anyagukat: „Úgy érzem, hogy ebben a felfordulásban a világnak szüksége van igaz történetekre, amelyek győztes csatákról szólnak. Őszinte dalokat írtunk, amelyeknek a témája a depresszió, a mentális problémák, a zűrös kapcsolatok, a lelki megrázkódtatások és a magány.” A korongon több ismert zenész is vendégeskedik, közülük Keith Wallen (Breaking Benjamin) bukkan fel a Down és a White Flag után bemutatott vadonatúj dalban, a The Hunterben.

 

 

Az új szám mondanivalójával és annak vizuális megjelenítésével kapcsolatban Welch kifejtette: „Nagy szerencsénkre egy olyan profi csapat állt rendelkezésünkre ebben a projektben, akik segítségével legújabb kiadványunkat minőségi tartalommal megtöltve tudjuk megjeleníteni. Legújabb számunk, a The Hunter sem kivétel ez alól, sikerült átadni üzenetünket a sok különféle súlyos ellentmondás kapcsán, amelyekkel az amerikai társadalom szembesült az utóbbi időben. Egy igazi műalkotás lett.”

Ne feledjük, hogy a négyes a ’Perfectly Preserved’ megjelenésének napján nagyszabású online koncertet ad, amelyen természetesen az új szerzemények mellett elhangzanak a debütáló ’Between Here And Lost’ album dalai is. A 15 dolláros koncertjegy mellé webshopjukban többféle merch csomagban is megvásárolható az új anyag CD-n és vinylen.

Megosztás