fbpx

Brian ‘Head’ Welch szólózenekara hosszú kihagyás után újra aktív, februárban érkező albumukról újabb előzetest dobtak be.

Love And Death

A Jasen Rauch (Breaking Benjamin), Isaiah Perez (Phinehas), JR Bareis (Spoken) és Brian ‘Head’ Welch tagokból álló formáció a keresztény zenei érintettség miatt csak white metal bandának mondja magát. A nyolc évvel ezelőtti debütálás után elérkezett az idő a folytatásra, az Earache Records gondozásában lát napvilágot a ’Perfectly Preserved’ című új lemez, amelyet február 12-re időzített a kiadó. Head így jellemezte az új anyagukat: „Úgy érzem, hogy ebben a felfordulásban a világnak szüksége van igaz történetekre, amelyek győztes csatákról szólnak. Őszinte dalokat írtunk, amelyeknek a témája a depresszió, a mentális problémák, a zűrös kapcsolatok, a lelki megrázkódtatások és a magány.” A korongon Lacey Sturm (Flyleaf), Keith Wallen (Breaking Benjamin) és Ryan Hayes (Righteous Vendetta) vendégeskedik, utóbbival készült a White Flag című tétel, amelyet már le is tesztelhetünk.

Ne feledjük, hogy a négyes a ’Perfectly Preserved’ megjelenésének napján egy nagyszabású online koncertet ad, amelyen természetesen az új szerzemények mellett elhangzanak a debütáló ’Between Here And Lost’ album dalai is. A 15 dolláros koncertjegy mellé a webshopjukban többféle merch csomagban is megvásárolható az új anyag CD-n és vinylen.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás