A hónap végén érkezik a lemezboltokba a következő Lordi-nagylemez, amely egy fikciós válogatásalbum lesz. A ‘Killection’ tartalmából egy különleges szerzemény debütált, a szóban forgó tételt a KISS vezetője és Jean Beauvoir dalszerző írtak közösen.

Lordi

A maszkok nagymesterei egy olyan zseniális ötlettel hozakodtak elő, mely a zeneipar történetében talán még sohasem fordult elő. Az abszurd ötletet a ’Killection’ címre keresztelt albumra tették rá, és a koncepció fő kérdése a következőképpen szól: Mi lenne, ha a Lordi már a ’70-es évek eleje óta létezne? Képzeletben ez a lemez tartalmazná az összes legjobb önálló dalt, melyeket a zenekar különböző időkben, gondosan vett fel a korszak autentikus stúdióiban, vintage technikával. Ezek azok dalok, amelyek abban az időben keletkeztek volna, ha a Lordi már akkor is létezik. Az ötletgazda így kommentálta az újdonság érkezését: „A ‘Killection’ egy költött, fikciós válogatásalbum. Azokat a dalokat tartalmazza, amelyeket a Lordi a ’70-es évek elejétől, a ’90-es évek közepéig írt volna. Ez a válogatás egy vadiúj, 2019-es dalt is tartalmaz majd, hogy a mindennapos válogatás fogalmának is megfeleljen.”

 

 

A tizenöt dalt tartalmazó újdonságról a Shake The Baby Silent és az I Dug A Hole In The Yard For You került fel a netre előzetesen, most a Like A Bee To The Honey-vel folytatódik a sor. Mr. Lordi így mesélt az együttműködésről: „Ez egy óriási megtiszteltetés a zenekarnak, ami nem jöhetett volna létre a KISS nélkül. Az a privilégium, hogy egy olyan dalt hallhattunk a nyolcvanas évekből, amelyet eddig még egy rajongó sem hallott… és aztán, hogy ez az előadó átadta nekünk, hogy mindenki hallhassa, az egyszerűen fenomenális.”

Lordi szeptember 27-én bejelentette, hogy az új év elején ismét úton lesznek, február 16-án Budapesten startol majd a „KillecTour 2020” nevű sorozat.

Megosztás