Lizzy Borden új területen próbálta ki magát, szerepet vállalt egy horrorfilmben, ahol az influenszerek igencsak megkapják a magukét. Ennek örömére egy régebbi dala is kapott egy témába vágó klipet.

Lizzy Borden horror

Az énekes ezúttal nem a színpadról osztja a halált, hanem a képernyőről, ugyanis szerepet vállalt a hangzatos című ’Die Influencers Die’ című slasher moziban. A filmet Gary Orona rendezte és az Amazon Prime-on tekinthető meg. Lizzy elég lelkes volt a projektet illetően: „Iszonyatosan jól szórakoztam a forgatás alatt. Én még a ’60-as, ’70-es és ’80-as évekbeli alacsony költségvetésű slasher filmeken nőttem fel, és ez a kis mozi nagyon jól hozza azt a varázslatos hangulatot. A karakterem a semmiből érkezik a sztoriba, még csak neve sincsen és talán éppen ezért nagyon szórakoztató volt eljátszani, egyszerűen csak átéltem a szerepet és hagytam, hogy fröcsögjön belőle a gyűlölet.”

 

 

Ami viszont igazán jó hír számunkra is, hogy a film örömére kapott egy – a film jeleneteivel tűzdelt – klipet az együttes My Midnight Things című dala, amit szintén Gary Orona rendezett, így Lizzyéknél valóban igazi horrorhangulatban telhetett az eddigi év. Épp mint nálunk.

Megosztás