Nagyon unatkozhatnak Nils Patrik Johanssonék! Karácsonyi ajándékként egy Amii Stewart-feldolgozást készítettek a rajongóknak.

Lions’s Share - Nils Patrik Johansson

A svéd heavy metal banda, a Lion’s Share bemutatta a Knock On Wood című sláger feldolgozását. Az 1966-os Eddie Floyd-dalt 1974-ben David Bowie is elénekelte, de a legnagyobb népszerűséget a diszkókorszak beköszöntével az Amii Stewart-verzió érte el.

 

 

A Lion’s Share énekese, Nils Patrik Johansson így nyilatkozott az ötletről: „Valami menő és váratlan dolgot akartunk kiadni karácsonyi ajándékként a rajongóinknak. Ez a dal tökéletes lesz csutkára tolva a szilveszteri buliban. És ki tudja, talán én is ott termek a parti közepén, ahogy az új videóklipünkben is tettem.”

„Mindig az Amii Stewart-verzió szólt, amikor bekapcsoltam a rádiót az autómban. A dal hatalmas sláger volt világszerte, amikor Nils Patrik és én tizenévesek voltunk, és még a Billboard-listán is az első helyre került. Reméljük, hogy a mi verziónk is sok szép emléket fog felidézni az emberekben!” – tette hozzá Lars Chriss, a Lion’s Share gitárosa.

A csapat új lemezének megjelenése folyton tolódik a pandémia miatt, az időnként megosztott új dalok között nemrég volt egy Motörhead-feldolgozás is.

Megosztás