Motörhead-feldolgozása után ezúttal saját dallal jelentkezett a Lion’s Share. Lars Chriss és Nils Patrik Johansson duója a jelenkor problémáit sűrítette bele az Under Attack című dalba.

Lion’s Share

„Hatalmas terveink voltak 2020-ra egy új albummal és minden mással. Sok év után épp hogy lejátszottuk az első néhány koncertünket márciusban Németországban, amikor a koronavírus véget vetett mindennek” mondták néhány hónapja a Lion’s Share tagjai, akkor egy új dalt tettek közzé, majd decemberben egy Motörhead-feldolgozással hallattak magukról.

 

 

Most ismét egy saját dal került terítékre, amelybe a jelenkor összes problémáját belesűrítette a duó. „Az Under Attack arról szól, hogy manapság mennyire bonyolult minden. Olyan érzés, mintha folyamatosan háborúban lennénk, de nem igazán a régi módon, fegyverekkel és bombákkal. Virtuális támadás alatt állunk az álhírek és az internetes bűncselekmények miatt, de itt vannak a terrorista támadások is, ráadásul ezzel a kegyetlen világjárvánnyal, valamint a klímaváltozás hatásaival is meg kell küzdenünk.”

Megosztás