A gótikusmetál-szcéna olasz legendája az idén egy néma koncert hősévé vált, aztán képregényhőssé, most viszont az igazi terepükön is hősködhetnek, mert nyáron érkezik az új koncertanyaguk annyiféle változatban, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

A Lacuna Coil ’Live From The Apocalypse’ című új élő albumát a Century Media Records adja ki június 25-én, a különleges élő anyagról elsőként a Bad Things című dalt osztották meg. A ’Live From The Apocalypse’ egy példátlan időszak gyümölcse. A zenekar 2020 szeptemberében adott online koncertet a milánói Alcatraz klubban, amelyen a 2019-ben megjelent ’Black Anima’ című stúdióalbumuk minden dalát előadták néhány korábbival kiegészítve. Ez a show válik elérhetővé fizikai formátumban CD-n és vinylen, valamint digitálisan is, a fizikai formátumokhoz egy DVD tartozik bónuszként, amely az eredeti közvetítés képanyagát tartalmazza. A ’Bad Things’ különleges digitális kislemezként jelenik meg, mivel az eredeti stúdiófelvétel csak az Amazonnál volt elérhető exkluzív dalként, mostantól az élő verzió viszont ott van minden digitális platformon.

 

 

A ’Live From The Apocalypse’ kapható lesz digipack CD + DVD, gatefold 2 LP + DVD + LP füzet formátumokban és persze a streaming szolgáltatóknál. A vinyl változatnál megy a rajongók szívatása rendesen, mert a CD és a fekete vinyl ugyan korlátlanul megrendelhető a Century Media európai webshopjából, de a neonsárgából ugyanitt csak 300 db áll rendelkezésre. A pirosból az EMP-nél 200 db, a fehérből a banda honlapján 300 db, ezüstszínűből az amerikai Century Mediánál 300 db, az átlátszó narancssárgából a Revolver magazinnál 300 db a mennyiségi korlát.

A ’Live From The Apocalypse’ dallistája:

01. Anima Nera
02. Sword Of Anger
03. Save Me
04. Now Or Never
05. Reckless
06. Through The Flames
07. Apocalypse
08. Black Feathers
09. Under The Surface
10. The End Is All I Can See
11. Veneficium
12. Black Dried Up Heart
13. Bad Things
14. Layers Of Time
15. Black Anima
16. Save Me (Apocalypse verzió)

Megosztás