A kiváló gitáros-énekes és zenekara bejelentette, jövő év márciusában új albumuk jelenik meg, melyről egy dalt meg is osztottak a rajongókkal.

Kris Barras Band

A Kris Barras Band 2022. március 4-én ’Death Valley Paradise’ címmel jelenteti meg harmadik albumát, mely a Mascot Label Group gondozásában lát napvilágot. A gitáros ezúttal úgy döntött, hogy bevon másokat is az anyag elkészítésébe, ezért olyan dalszerzőket kért fel segítségre, mint Johnny Andrews (Three Days Grace, Fozzy), Bob Marlette (Alice Cooper, Airbourne, Rob Zombie), Blair Daly (Halestorm, Black Stone Cherry) és Zac Maloy (Shinedown, Tyler Bryant).

 

 

A Death Valley (halálvölgy) téma eredetileg dalként kelt életre, később testet öltött az egész album témájában, egy olyan hely, ahol szélsőséges dolgok történnek, ahol nem marad meg semmilyen élőlény. „De túl kell élni, mi több, meg kell találni a Paradicsomot, számomra így foglalható össze az életutam is, és ezt zenészként is vallom. Volt, hogy nehéz volt a túlélés, ám muszáj volt megtenni dolgokat, hogy életben maradj” – így Kris Barras az új lemez üzenetéről. Az album természetesen egyfajta reflexió a járvány okozta lezárt világra is. Az egész periódusnak egyik fénypontja a társszerzői munka volt. „Ez egy kicsit megváltoztatta a játékszabályokat – lelkesedett Kris. – Egyszerűen zseniális volt, mert más szemléletet adott, és egészen más irányba terelt. Az album több mint felét Blair Dalyvel írtam. Mostanra jó barátok lettünk.”

Kris Barras mellett a következők alkotják a zenekart: Billy Hammett – dob, Kelpie Mackenzie – basszusgitár és Josiah J. Manning – ritmusgitár, ének. Hallgassátok meg az albumról a My Parade című dalt!

’Death Valley Paradise’ dallista:

01. Dead Horses
02. Long Gone
03. My Parade
04. These Voices
05. Who Needs Enemies
06. Devil You Know
07. Wake Me When It’s Over
08. Hostage
09. Cigarettes And Gasoline
10. Bury Me
11. Chaos

Kris Barras Paradise

Megosztás