Első koncertkiadványát jelenteti meg júniusban a Hollywood Vampires. A ‘Live In Rio’ felvételei még a 2015-ös Rock In Rio fesztiválon készültek, így nem csoda, hogy az első nagylemezük anyagára épül a műsor. Az I Got A Line On You-n keresztül átélhetjük, mire is számíthatunk július 18-án a Budapest Arénában.

Hollywood Vampires

2015-ben az amerikai szupergroup, a Hollywood Vampires több mint 100 000 rajongó előtt adta talán legnagyobb és egyik leglegendásabb koncertjét. A Rock In Rio nemcsak az egyik leghíresebb fesztivál, hanem a Hollywood Vampires első élő albumának alapja is egyben.

 

 

Alice Cooper frontemberrel, a hollywoodi szupersztár Johnny Depp-pel, az Aerosmith legendás gitárosával, Joe Perryvel és a producer-dalszerző Tommy Henriksennel máris egy első osztályú felállása van a zenekarnak. A szupersztárok listája azonban ezzel még nem ért véget. Ezen a rendkívüli estén csatlakozott hozzájuk a színpadon Duff McKagan (Guns N’ Roses), Matt Sorum (Velvet Revolver) és Bruce Witkin (Grammy-jelölt producer), valamint Lzzy Hale (Halestorm), Andreas Kisser (Sepultura) és Zak Starkey (The Who / Oasis). Az album producere Bob Ezrin (Alice Cooper, Deep Purple, KISS, Pink Floyd stb.). A ‘Live In Rio’ június 2-án jelenik meg az earMUSIC gondozásában CD + DVD, CD + Blu-ray és 2 LP változatban.

‘Live In Rio’ dallista:

01. Raise The Dead
02. My Generation
03. I Got A Line On You
04. Cold Turkey
05. Five To One / Break On Through (To The Other Side)
06. Manic Depression
07. 7 And 7 Is
08. Whole Lotta Love
09. Jeepster
10. I’m A Boy
11. School’s Out
12. Billion Dollar Babies
13. Train Kept A-Rollin’
14. Brown Sugar

Hollywood Vampires - Live In Rio

Megosztás