Fieldy mellett áll a Korn teljes legénysége, ennek pedig egy rövid és tömör nyilatkozatban adtak hangot. Mint ismert, a zenekar basszusgitárosa nem turnézik augusztustól a csapattal, ugyanis saját egészségére szeretne fókuszálni.

Korn

Meglepő bejelentést tett a napokban Fieldy, a Korn basszusgitárosa, miszerint augusztusban nem tart a csapattal soron következő turnéjukra az Egyesült Államokban. A zenész elmondása szerint hosszú évek óta küzd olyan problémákkal, amelyeket meg kell oldania a közeljövőben. „Az elmúlt hat évben olyan személyes problémákkal küzdöttem, amelyek miatt időnként visszaestem néhány rossz szokásomba, ez pedig feszültséget okozott a környezetemmel. Azt javasolták, hogy pihenjek egy kicsit, hogy meggyógyulhassak, én pedig tiszteletben tartom ezt a kérést, és élek ezzel a lehetőséggel. Sajnos emiatt nem fogtok látni a színpadon a zenekarommal. Azon fogok dolgozni, hogy megszabaduljak a rossz szokásaimtól. Mindeközben igyekszem kreatív maradni, hogy fejben és lélekben pozitív maradhassak.”

 

 

A zenekar természetesen mellette áll, és a következő üzenetet tették közzé nem sokkal Fieldy bejelentése után: „Szeretjük és támogatjuk testvérünket, Fieldyt. Az egészség és a család mindig az első.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki helyettesíti a basszert a turnén, ahogy azt sem, hogy a 2022. június 21-i budapesti koncertre visszaáll-e a rend a zenekaron belül.

Megosztás