The Devil Is A Woman, hirdeti a Kissin’ Dynamite új dalában, melyet ősszel élőben is meghallgathatunk a Barba Negrában, ahová a Massive Wagons és az Airstrike társaságában érkeznek.

Kissin' Dynamite

A slágerlistákat ostromló német Kissin’ Dynamite megjelentette legújabb kislemezét, ami a hamarosan érkező ’Back With A Bang’ harmadik előzetese. Az új album július 5-én érkezik a Napalm Records jóvoltából. Az „ördögi” szám tagadhatatlan visszatérést mutat a stadion rock irányába. A 2022-es ’Not The End Of The Road’ a német lista második helyéig repült, dalai rendszeresen szerepelnek a német rádiókban, ennek folytatása érkezik hamarosan. A csapat így nyilatkozott az új dalról: „Az ördög egy nő! Ez aztán a szexi elképzelés, nem igaz? Egyszerűen ki kellett hangsúlyoznunk ennek szexualitását egy gitárokkal teli, tökös stadionrock-himnusszal.” Az előző kislemezük, a My Monster a bennünk lakozó szörnyetegről szól, amely elől elfuthatunk, de elrejtőzni nem tudunk. A hozzá készült videó 1927-ben játszódik.

 

 

A zenekar a lemez megjelenése után, ősszel egy masszív Európa-turnéra indul, amire gyorsan fogynak a jegyek, október 8-án – a H-Music szervezésében – budapesti állomása is lesz a Barba Negra kisebb sátrában.

A Kissin’ Dynamite előtt fellép az angol Massive Wagons, a Thistlethwaite testvérek – időnként punk hatásokkal fűszerezett – hard rock zenekara, akik 15 éves pályafutásuk alatt, 6 nagylemezzel a hátuk mögött most először jutnak el Magyarországra.

Az estét a perui származású frontemberrel, Julio Noriegával megerősödött germán Airstrike nyitja, akik ‘Red Born Reborn’ című debütalbumukkal mutatkoznak be.

Jegyek a Rock 1-nél kaphatók elővételben szeptember 30-ig 8999 Ft-ért, október 1-től és a koncert napján 9999 Ft-ért, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Kissin' Dynamite

Megosztás