Már csak néhány óra van hátra a KISS megalomán házibulijáig, amelyet Dubaiban rendeznek az Atlantis The Palm gigaszálloda parkjában.

Kiss 2020

Korábban hírt adtunk arról, hogy a KISS olyan show-val akarja seggberúgni (ők fogalmaztak így) az elfelejtendő 2020-as évet, amely méltó hozzájuk, egyúttal Guiness pirotechnikai rekordkísérletre is készülnek.

Jól értesült forrásunk arról tájékoztatta magazinunkat, hogy a szálloda már a koncert bejelentése után két nappal telt házas lett erre az időszakra, és csak minimum 5 éjszakás foglalásokat fogadtak be, tehát egy rosszabb versenyló árát mindenképpen el kellett tapsolni a buliért. Azt a forrásunk se tudta megmondani, hogy mi lesz az 1548 szoba azon vendégeivel, akiknek a kilátása a Palmra nyílik, ők biztosan nézhetik TV-n a koncertet, ami éppen a hátuk mögött zajlik. A szálloda vendégein kívül persze bárki hozzáférhet online a show közvetítéséhez, csak ki kell csengetni a 40-től 1000 dollárig árazott belépőjegyek egyikét, amelyhez beugrófüggő szolgáltatás- és merch-csomag jár, még nem késő, ha valaki el akarja verni a januári konyhapénzt. Vagy a februárit, márciusit, stb. is.

A KISS legénysége egyesével bejelentkezett a helyszínről a YouTube-on keresztül, és azóta túl vannak a főpróbán is, amiről már van közzétehető videónk, tényleg seggberúgós koncert lesz, az nagyon látszik a kalózfelvételen!

Boldog új évet mindenkinek!

Megosztás