„Egy meg egy az három” – szemléltette Gene Simmons, milyen jól kiegészítik egymást Paul Stanley-vel, majd elnyomtak három számot a Howard Stern Show élő adásában.

KISS

Paul Stanley énekes-ritmusgitáros, Gene Simmons énekes-basszusgitáros, Tommy Thayer gitáros és Eric Singer dobos, azaz a KISS nemrég a SiriusXM Howard Stern Show-jában lépett fel. Az együttes az ‘End Of The Road’ világkörüli turnéjának utolsó felvonását népszerűsítette, amely október 29-én a texasi Austinban folytatódik és december 1-jén és 2-án a New York-i Madison Square Gardenben ér véget. A KISS válaszolt Stern kérdéseire, majd három dalt – a Detroit Rock Cityt, a Shout It Out Loudot és a Rock And Roll All Nite-ot – eljátszottak az élő adásban.

 

 

„Nem értünk egyet mindenben, de meg kell értened, hogy mi a lényege annak, amin ez a kapcsolat alapul: a kölcsönös tisztelet – mondta Gene Simmons Paul Stanley-vel való több mint ötvenéves együttműködéséről. – Ő olyan dolgokat tud, amiket én soha nem fogok tudni, remélhetőleg én is tudok néhány dolgot, és egy meg egy az három.”

Megosztás