Kevesebb, mint egy hét múlva jelenik meg a Megadeth gitárosának új szólóanyaga, úgyhogy nem csoda, hogy ennek apropójából egy eszeveszett új dalt mutatott be Kiko Loureiro.

Kiko Loureiro

Július 10-én jelenik meg Kiko Loureiro új szólóanyaga ’Open Source’ címmel. A 2012-es ’Sounds Of Innocence’ folytatásán tavaly kezdett el dolgozni a Kiko Loureiro, melynek borítóját Gustavo Sazes (Machine Head, Amaranthe, Arch Enemy) készítette. Kiko korábban leleplezte az album koncepcióját is, ami egészen különleges, ugyanis a nyílt forráskodú szoftverekhez hasonlóan nyílt forráskodú albumot készít. Ennek lényege, hogy bárki – aki csatlakozik a közösségi finanszírozási kampányhoz – partner lehet a gitáros szólóalbumának elkészítésében úgy, hogy újrakeveri és újraszerkeszti a dalokat, vagy akár új verziót készít belőlük.

„Azzal, hogy csatlakozol ehhez a korlátozott ideig érvényes, exkluzív kampányhoz, hivatalosan is a társam leszel, valamint segítesz útjára indítani ezt az albumot. Akkor se aggódj, ha nem vagy az a zeneszerző típus, ugyanis a backing trackek szintén elérhetőek lesznek. Tehát ha hangszeren játszol, esetleg zenei producer vagy, akkor is hozzá tudsz tenni valamit.” – mondta a gitáros a kezdeményezésről.

Eddig két dal, az EDM (e-Dependent Mind) valamint a Marty Friedmannel összehozott Imminent Threat volt hallgatható, ezekhez csatlakozott az Overflow, ami lentebb hallgatható meg.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás