A Katatonia rajongói akkora érdeklődést mutattak a csapat májusi karanténkoncertje iránt, hogy lemezen is megjelenik az anyag ‘Dead Air’ címmel.

Katatonia

A Peaceville Recordsnál jelenik meg a Katatonia új koncertanyaga november 13-án ‘Dead Air’ címmel. A kiadvány anyagát május 9-én rögzítették a Studio Gröndahl falai között, itt adta ugyanis rendhagyó karanténkoncertjét a svéd gárda, melyen az idén megjelent ‘City Burials’ című lemezük három dala is felcsendült. „Ez a rendkívül különleges május 9-i est örökké emlékeztetni fog minket valami egyenlően furcsa és fantasztikus dologra, úgyhogy elengedhetetlennek éreztük, hogy elérhetővé tegyük olyan formában, hogy bármikor megérinthesd és örökké birtokolhasd.” – mondta Anders Nyström gitáros a kiadványról.

 

 

Az anyag keverése és maszterelése David Castillóhoz kötődik, a banda hivatalos oldalán pedig már elő is rendelhető többféle formátumban. A koncertről a The Winter Of Our Passing alább megtekinthető, ugyanis pár hónapja már közzétette a csapat a YouTube-on, amikor még jelen koncertkiadvány tervben sem volt.

‘Dead Air’ számlista:

01. Lethean
02. Teargas
03. Serein
04. Deliberation
05. The Winter Of Our Passing
06. Ghost Of The Sun
07. The Racing Heart
08. Soil’s Song
09. Old Heart Falls
10. Forsaker
11. Tonight’s Music
12. In The White
13. Leaders
14. Lacquer
15. Omerta
16. My Twin
17. Unfurl
18. July
19. Evidence
20. Behind The Blood

Katatonia

Megosztás