November közepén jelenik meg a svéd banda új lemeze, amelyre a májusi karanténkoncertjüket tették fel Jonas Renkséék. A koncertfelvételről már a második dal, a Behind The Blood is meghallgatható.

Katatonia

A Peaceville Recordsnál jelenik meg a Katatonia új koncertanyaga november 13-án ‘Dead Air’ címmel. A kiadvány anyagát május 9-én rögzítették a Studio Gröndahl falai között, itt adta ugyanis rendhagyó karanténkoncertjét a svéd gárda, melyen az idén megjelent ‘City Burials’ című lemezük három dala is felcsendült. „Ez a rendkívül különleges május 9-i est örökké emlékeztetni fog minket valami egyenlően furcsa és fantasztikus dologra, úgyhogy elengedhetetlennek éreztük, hogy elérhetővé tegyük olyan formában, hogy bármikor megérinthesd és örökké birtokolhasd.” – mondta Anders Nyström gitáros a kiadványról.

Az anyag keverése és maszterelése David Castillóhoz kötődik, a banda hivatalos oldalán pedig már elő is rendelhető többféle formátumban. A koncertről a The Winter Of Our Passing után most a Behind The Blood hallgatható meg.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás