A Toto gitárosa és énekese egy időben adja ki soron következő szólólemezét, most az énekes kiadványáról debütál egy újabb előzetes.

Joseph Williams

Mind Steve Lukather, mind Joseph Williams önálló albummal jelentkezik február 26-án, mindkét előadó közreműködése hangsúlyos a másik lemezén. Joseph Williams kiadványának ‘Denizen Tenant’ a címe, amelyen egy tucat új felvételt mutat be, többek között személyes kedvencét, a Beatlestől az If I Fell feldolgozását, Peter Gabriel Don’t Give Up című dalának átiratában pedig vendégénekesként Hannah lánya bukkan fel.

A Never Saw You Coming után most a Liberty Man című dal kerül sorra, amely a második előzetes az albumról, a hozzá készült videót pedig ő maga készítette és rendezte. Joseph egy rövid történetet is megosztott a mű születéséről: „A Liberty Man a legutolsó dal, amelyet David Paichcsel készítettünk, de korábbi Toto-tagok és jó barátok, Simon Phillips, valamint Leland Sklar is besegítettek, továbbá szerepel benne még a fenomenális Mike Landau és állandó partnerem, Steve Lukather is. Egy egyszerű dalról van szó, amelynek az üzenete, hogy mennyire szeretek szabadon mozogni szerte a világban. Ez egy igazi kalandfilm Toto-érzésekkel.”

Megosztás