Pár nappal ezelőtt súlyos agyvérzéssel szállítottak kórházba a Stryper gitárosát, Oz Foxot. A zenész szerencsére már jobban érzi magát Michael Sweet szerint, ennek ellenére nincs biztonságban, mivel novemberben komoly műtét vár rá.

Oz Fox

„A feleségemmel, Lisával együtt beszéltünk Ozzal és az ő feleségével, Annie-vel, amikor kiengedték a kórházból. Ismét gyógyszeres kezelés alatt áll, hogy megakadályozzák a lehetséges agyvérzéseket. Sokkal jobban érzi magát és jó kedve van, jelenleg otthon lábadozik.” – mondta Oz Fox állapotáról Michael Sweet, a Stryper frontembere, miután a gitárost pár nappal ezelőtt kórházba kellett szállítani agyvérzés miatt.

 

 

A zenész két éve küzd egészségügyi problémákkal, 2018 augusztusában szenvedett agyvérzést először, majd az azt követő vizsgálatok következtében két daganatot is találtak az agyában. A gitárosnak novemberben lesz műtéte, mely során megpróbálják eltávolítani a tumorokat, ugyanis azok további növekedése hallásproblémákat és bénulást okozhatnak. Ugyanakkor a műtét nem veszélytelen, mivel komoly hatása lehet a motoros készségekre.

A zenész legutóbbi albuma szeptemberben jelent meg  ’Even The Devil Believes’ címmel a Frontiers Musicnál.

Megosztás