Az igen tehetséges brit gitáros tavaly feldolgozásalbummal jelentkezett, pénteken pedig megjelent egy élő kiadványa, amelyen Joe Bonamassa és Kenny Wayne Shepherd is vendégszerepel.

Blues From The Heart Live’ címmel, a KTBA Records gondozásában adott ki Joanne Shaw Taylor új koncertanyagot, amelyet idén január 20-én rögzítettek a Tennessee állam Franklin városában található Franklin Theatre-ben. Két év után ez volt Joanne első show-ja, és ez az első Amerikában rögzített élő kiadványa. A felvételeken a főszereplő mellett felbukkan Kenny Wayne Shepherd és Joe Bonamassa is, közreműködik Mike Farris és Rob McNelley gitáron, Steve Mackey basszusgitáron, Jimmy Wallace billentyűs hanszereken, Nick Buda dobokon, a háttérvokált Devonne Fowlkes és Kim Fleming adja. A lemez producere Joe Bonamassa és Josh Smith, a keverés a legendás Kevin Shirley nevéhez fűződik.
Ízelítőként következzen két dal, az egyik George Gershwin Summertime című örökzöldje a ‘Porgy és Bess’ operából, amelyet Janis Joplin is sikerre vitt 1968-ban, ezen Joe Bonamassa a sztárvendég. A másik is egy híres dal, Albert Kingtől a Can’t You See What You’re Doing To Me 1970-ből, ezen Kenny Wayne Shepherd vendégszerepel.
A csomag CD+Blu-ray és CD+DVD párosításokban vásárolható meg.

 

 

Blues From The Heart Live’ dallista:

01. Stop Messin’ Round
02. If That Ain’t A Reason
03. Keep On Lovin’ Me
04. If You Gotta Make A Fool Of Somebody
05. Can’t You See What You’re Doing To Me (feat. Kenny Wayne Shepherd)
06. Let Me Down Easy
07. Two Time My Lovin’
08. I Don’t Know What You’ve Got (feat. Mike Farris)
09. Three Time Loser
10. Dyin’ To Know
11. Just Another Word
12. I’ve Been Loving You Too Long
13. I’m In Chains
14. Don’t Go Away Mad (feat. Joe Bonamassa)
15. Summertime (feat. Joe Bonamassa)
16. Only You Know And I Know (feat. Joe Bonamassa)

Blu-ray/DVD:

All Access Pass – Behind The Scenes
I’m No Angel (Bonus Track)

Megosztás