A Five Finger Death Punch alapítója és dobosa, a zenekarból 2018-ban távozott Jeremy Spencer mesélt arról, miért praktikus egy zenekarban egyenlően elosztani a dalszerzői krediteket.

Jeremy Spencer

Egy interjúban új projektjéről, a Psychosexualról faggatták a korábbi Five Finger Death Punch-dobos Jeremy Spencert, de mesélt arról az időről is, amikor még a nagynevű banda tagja volt. Arra a kérdésre, hogy a debütáló album, a 2007-es ‘The Way Of The Fist’ után miért váltottak arra, hogy az összes albumon egyenlően osztoznak a tagok a dalszerzői krediteken, Jeremy elmondta: „Egész korán eldőlt, hogy mindenkinek rendelkeznie kell részesedéssel, mert ez erősíti a morált és az embereknek nincs az a fájó érzésük, hogy nem az ő dalaik kerültek a lemezre. Most mindenki egységesen benne van; győzzön a legjobb dal! Mindenki megfelelően részesül belőle. Ez valóban segített a zenekarnak, hogy átvészelje a nehéz időszakokat, mert egyenlő játékteret biztosított mindenkinek.”

 

 

Hogy volt-e olyan Five Finger Death Punch-dal, amelynek az írásában nagy szerepe volt a zenekarral töltött ideje alatt, Jeremy azt mondta: „Mindig ott voltam, hogy ötleteket adjak, Jason [Hook, a banda egykori gitárosa] és én együtt dolgoztunk ki számokat, és ott voltam a stúdióban Ivannal [Moody, énekes] is, hogy segítsek neki. De volt egy dal, a Sham Pain [a 2018-as ‘And Justice For None’ albumról], amiben valóban nagy részem volt, ott a legvége felé. De nagyjából ott voltam mindenkivel – akár Zoltánnal [Báthory, gitáros], Jasonnal vagy Ivannel, ha kellett.”

Jeremy, aki Zoltánnal együtt alapító tagja volt a Five Finger Death Punch zenekarnak, 2018 őszén elhagyta az együttest, mert hátműtétre volt szüksége, ami után jelentős felépülési időszakra lehetett számítani.

Jeremy jelenleg a Psychosexual frontembere, amely a múlt héten adott ki új kislemezt Devil From Hell címmel. Spencerhez, aki Devil Daddy néven mefisztofelészi maszkban játszik, a gitáros Crucifer, a basszusgitáros Astaroth és a dobos Volac csatlakozott. Tavaly júliusban jelentették meg debütáló albumukat ‘Torch The Faith’ címmel.

Megosztás