A Gere Dorottya (Dodo) által vezetett I’m Dorothy első nagylemeze április elején jelenik meg a H-Music magazin mellékleteként, a ’Legyen X’ címadó dalához készült klipet nemrég mutatták be.

I'm Dorothy

A Dorothy nem vész el, csak átalakul. Dodo 2021 januárjában jelentette be, hogy I’m Dorothy néven folytatja a zenélést, és hamarosan új zenésztársak vették körül: Bartha István és Rinkács Péter gitárosok, valamint Győri Ádám dobos. A ’Legyen X’ című első nagylemez velük készült el, 9 új dal, és a Feró 75 Tribute CD-n megjelent Beatrice-feldolgozás hallható rajta. Dodo így mesélt az új dalról: „Vallomás, elengedés! Ha nem felszínesen tekintek a dalra és a klipre, akkor ez abszolút pozitív mondandójú lett. Sőt, talán a legpozitívabb a lemezen. Nagyon sok kellemetlen dologgal találkoztam az utóbbi időben. Rosszul estek dolgok sok mindennel kapcsolatban. Viszont ha állandóan ezen pörögne az ember, mi miért történt, hol lehetett a hiba, akkor ez egy örök lélekvesztő lenne! Most már tényleg nem kérek belőle!”
Az album a H-Music magazin mellékleteként jelenik meg április 6-án, I’m Dorothy-interjúval és poszterrel, az anyag rajongói csomagban és pendrive-on is rendelhető.
A címadó dalhoz készült videó Hajnal Ádám és Epos Tomi (ST3VIDEO) munkája.

 

 

’Legyen X’ dallista:

01. Legyen X
02. Kidobós
03. Szakíts, ha bírsz!
04. Kitörölhetetlen
05. Maradok
06. Bízz magadban
07. Sorsszerű
08. Aki mást vár
09. Ez csak rock and roll (Beatrice-feldolgozás)
10. Mindennapi

I'm Dorothy

Megosztás