Augusztus 17-én érkezik hozzánk a Kreator, az Eluveitie és a Jinjer, a három nemzetközi fellépő mellett három hazai is lesz, ők a The Hellfreaks, a Nova Prospect és a Remorse.

Summer Hell2

Jó ideig úgy nézett ki, hogy idén nyáron nemzetközi fellépők nélkül maradunk, ám a Summer Hell fesztiválra augusztus 17-én együtt érkezik a Barba Negrába a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a Kreator, a svájci folk / melodic death metal csapat, az Eluveitie és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán Jinjer.
A 2009-es megalakulás óta hosszú utat bejárt, nemzetközileg is ismert és elismert The Hellfreaks fogós punk rock / psychobilly / metal muzsikát hoz nekünk. A 2016-os ’Astoria’ lemezzel méginkább metalos hangvételbe váltó dalokat Shakey Sue énekesnő mellett Jozzy (String Theory, ex-Leander Rising, stb.) gitáros, Budai Béla (ex-Moby Dick, ex-Leander Rising) dobos és Domján Gabi basszusgitáros eleveníti meg a színpadon.

 

 

Melléjük sorakozik fel a Nova Prospect, akik az elmúlt évet azzal töltötték, hogy gőzerővel dolgoztak a negyedik nagylemezükön, amely ’Törékeny egyensúly’ címmel jelenik meg októberben. A lemezről egy dal már tavaly ősszel megjelent, a klipes Légy valaki.

Ha pedig a Kreator ellenére thrashből nem lenne elég, a Remorse legénysége további fémipari hanghatást biztosít, amelyben az idén megjelent ’Kohó’ lemez dalai főszerepet kapnak.

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás