Ha kíváncsi vagy, hogyan énekelne Bruce Dickinson könnyedebb hangvételű zenét, akkor hallgasd meg a Night Breedet a brazil csapattól, akik horrorisztikus témát dolgoznak fel.

Icon Of Sin

A Bruce Dickinson-hangú énekes és a köré épített Icon Of Sin április 16-án megjelenő albumáról már a harmadik dalt adta ki a Frontiers Music. „Ez az album sokakat meg fog lepni – nyilatkozta Raphael Mendes frontember. – Egyike lesz azoknak a lemezeknek, melyeket végig fogsz hallgatni elejétől a végéig, élvezni fogod minden dalát és sokszor újra felteszed. Vannak olyan film- vagy videójáték-betétdalok, amiket ha ötvözöl a metálzenével, az valami óriási. És ezek a nóták ilyenek. Amikor Sergio és Marcelo [Sergio Mazul és Marcelo Gelbcke dalszerzők] megmutatták nekem, annyira boldog lettem, mert ez az a fajta zene, amit szeretek, és ha szenvedélyesen csinálsz valamit, akkor természetesen jön belőled. Igazán csodálatos volt velük dolgozni!”

 

 

A Shadow Dancer és az Icon Of Sin után most a Night Breedhez is készült videó, a kiadó webshopjában CD-n előrendelhető a kiadvány.

Megosztás