A koronavírus-járvány miatt új időpontot kapott a Deep Purple dobosával felálló Purpendicular koncertje is. A csapat 2021 januárja helyett 2021 decemberében érkezik hozzánk.

Purpendicular

A világ egyik legjobb Deep Purple műsorával érkezik Budapestre a Purpendicular zenekar, amelynek dobosa maga az élő legenda, Ian Paice. Az 1963 óta aktív zenész a Deep Purple egyetlen fix tagja, aki az alapítástól a mai napig betölti posztját. Emellett a ’80-as években a Whitesnake korai lemezein is feltűnt, valamint zenélt Gary Moore oldalán.

 

 

Paice a 2000-es évektől egyre gyakrabban lépett fel a Purpendicular nevű zenekarral is, mely nem véletlenül nevezte el magát a brit hard rock együttes Morse-érájának egyik klasszikus lemezéről: bár az all-star csapatnak saját lemezei is vannak, a koncerteken mindig egy igazi Deep Purple válogatásprogramot játszanak, amibe néhány Whitesnake- és Rainbow-dal is belefér általában.

Budapesten 2021. december 12-én lépnek fel a Livesoundnak köszönhetően az A38 Hajón, ahol Ian Paice mellett Robby T. Walsh énekes (Joe Lynn Turner, Roger Glover), Frank Pané gitáros (Bonfire), Paul Morris billentyűs (Rainbow) és Malte Frederik Burkert basszusgitáros (Reece) lép színpadra.

További infókért látogass el a Livesound Facebook-oldalára!

Megosztás